Wat zou het toch gaaf zijn als een van mijn ontwerpen over een x-aantal jaar herkend wordt als een “echte” L’anou.

Dit idee begon tijdens mijn tijd op de middelbare school, ik zat in de techniekklas als enige meisje tussen alle stoere jongens. Het had zo z’n voordelen maar voor mij werd al snel duidelijk dat dit grove werk niet voor mij bestemd was. In mijn examenjaar ben ik in Schoonhoven gaan kijken en tot mijn verbazing zag ik daar dezelfde machines staan maar dan op schaal. Perfect dacht ik toen, hier wil ik wel aan de slag, mooie dingen maken! Goudsmeden!

Dus hups na de zomervakantie pakte ik mijn tas en ging ik voor het eerst op kamers, spannend dat ik dat vond. De opleiding was precies wat ik zocht, technisch, creatief met een beetje marketing.

4 jaar woonde ik in het zilverstadje, won de derde prijs van de Schöne wedstrijd en maakte mijn Meesterstuk die ik nu nog steeds met trots draag.

Met het diploma op zak ben ik terug gegaan naar mijn roots, Oldemarkt.

Sinds 2013 staat er aan de Hareweg een atelier met de nodige machines en gereedschappen aan de muur. Maak ik gebruik van de nieuwste technieken waaronder 3D tekenen en 3D printen waardoor bijna alles kan. Ambacht en techniek zijn dan echt een topcombinatie!

Wil je meer weten over mijn werkwijze en mogelijkheden of wil je de L’anou collectie in het echt zien? Let me know!

Liefs Lousanne

Open chat